1947784.jpg


Jääkaapissa odotti lenkkimakkara pannulle pääsyä. Syntyi sitten vähän erilaisempi iltaruoka.
Pohjan ohje on Kinuskikissalta sekä myöskin juusto/maito/munamössö.


Pohja:

125 g margariinia
3 dl vehänäjauhoja
1 dl vettä

Täyte:

400 g lenkkimakkaraa
1 sipuli
1 pss kasvissuikaleita
3-4 tomaattia

1 pkt Koskenlaskija-sulatejuustoa
2 dl maitoa
1 muna
mustapippuria


Nypi margariini ja jauhot. Lisää joukkoon vesi ja levitä jauhoja apuna käyttäen piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.

Kuullota hienonnettu sipulit pannulla ja lisää kuutioidut makkarapalaset. Lisää vielä jäiset kasvissuikaleet ja anna hautua.

Kuumenna kattilassa maito ja sulata siinä sulatejuusto. Jäähdytä ja lisää muna ja mustapippurirouhe.

Viipaloi piirakan pohjalle tomaatit ja lisää päälle makkara/kasvisseos. Lisää vielä maito/juustoseos.

Paista 200 asteessa noin 30-35 min. Jos piirakka näyttää tummuvan, laita puolessa välissä leivinpaperi piirakan päälle.