Jääkaapissa muffinseja varten oli ostettuna Kuningatar-tuorejuusto, mutta idea sitten muuttuikin hyydykekakuksi (tai juustokakuksi, ihan miten vain.). Jotenkin nämä hyydytetyt kakut on jäänyt mulla tekemättä ihan kokonaan, vaikka tykkään niistä kovasti.
Mulla oli halkaisijaltaan 20cm iropohjavuoka, joten tästä tuli suht korkea. No, ei liian korkea kuitenkaan... Ja pinnalle olisin laittanut koristeeksi vadelmia ja mustikoita, mutta ne viimeiset vadelmat lisäsin täytteeseen. Pistin sitten hasselpähkinälastuja, ei paha sekään:)

Siispä tässä tämä ensimmäiseni
1920315.jpg1920316.jpg


Pohja:
n. 200 g digestive-keksejä
75 g voita

Täyte:
2,5 dl Flora vispiä
1 prk Kuningatar-tuorejuustoa
130 g valkosuklaata
sokeria, vaniljasokeria
½ sitruunan mehu
5 liivatelehteä
vadelmia, mustikoita

Pinnalle koristeita